{metatags_hester-bais} {/metatags_hester-bais}
 

Because BIG is not always beautiful...


...met deze gedachte heeft Hester Bais in 2010 advocatenkantoor BAIS Legal (als eenmanszaak) opgericht. Als de financiële crisis namelijk één ding in de advocatuur pijnlijk duidelijk heeft gemaakt, is het dat een stempel van de grote, gerenommeerde advocatenkantoren op een juridisch advies of opinie niet altijd garantie biedt. 

BAIS Legal is bescheiden qua grootte, maar kan zich kwalitatief meten met de Top 50 van advocatenkantoren in Nederland. Het kantoor bestaat uit- en werkt samen met advocaten die in het verleden zelf bij toonaangevende kantoren hebben gewerkt. Inhoudelijk is de dienstverlening dus zeker zo hoogwaardig, maar door de kortere lijnen biedt BAIS Legal de cliënt weer de aandacht die hij verdient.

Hester heeft een grote passie voor het recht en plezier in haar werk. Een dag niet gelachen, is een dag niet gewerkt. Ze is toegankelijk, houdt van ingewikkelde vraagstukken en vindt het leuk om cliënten te helpen. Zij heeft zeer ruime relevante ervaring in de financiële wereld als advocaat, bedrijfsjurist & compliance officer, dus is een volwaardig sparring partner. Dienstverlening pur sang, ontdaan van alle poespas. Dus geen chique kantoorpand binnen de Amsterdamse grachtengordel of aan de Zuidas, geen opzichtig wagenpark en ook geen excessieve winstdelingen. Dat vertaalt zich in kwalitatief hoogwaardig advies dat toepasbaar is.

BAIS Legal staat voor kwaliteit, flexibiliteit en transparantie. No-nonsense is daarbij het sleutelwoord.

 

Renteswapgate: Kenniscentrum Rentederivaten (KCR) - rentederivaten - renteswaps