Advocatenkantoor BAIS Legal B.V.

LET OP: vanaf 1 december 2017 handelt Hester Bais niet langer als advocaat onder de naam BAIS Legal (eenmanszaak). Met ingang van voornoemde datum zijn Maartje van der Beek en Hester Bais een nieuw kantoor BAIS Legal B.V. gestart.

Maartje en Hester verrichten allebei met ingang van 1 december 2017 hun werkzaamheden als advocaat vanuit BAIS Legal B.V. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diensten van BAIS Legal B.V.? Neem dan contact met één van ons op.

Klachtenregeling

Maartje van der Beek en Hester Bais hebben als advocaat (en Maartje tevens als (waarnemend)curator) nog nooit een klacht ontvangen van een cliënt (of derde). Ze onderhouden een open relatie met cliënten waarbij wederzijds vertrouwen het uitgangspunt is. 

Het kan natuurlijk voorkomen dat een cliënt (of derde) ontevreden is over de dienstverlening van BAIS Legal of over een van de advocaten zelf. In dat geval moedigt/moedigen (de advocaten van) BAIS Legal B.V. de cliënt/derde aan om daar met elkaar over in gesprek te treden zodat geprobeerd kan worden om deze onvrede weg te nemen.

Mocht dat niet lukken of mocht de cliënt/derde behoefte hebben aan een formele klachtafhandeling, dan kan de cliënt/derde een klacht indienen. BAIS Legal beschikt over een kantoorklachtenregeling die ziet op cliënten. De kantoorklachtenregeling wordt voor het aangaan van de overeenkomst van opdracht met BAIS Legal aan de cliënt verstrekt.

Contactpersoon:mr.drs. H. Bais | mr. M. van der Beek

Vestigingsadres:BAIS Legal B.V.
 Frederik van Blankenheymstraat 14
 3817 AG Amersfoort
 The Netherlands

Telefoon:+31 (0)630719217 Hester
Mobiel:+31 (0)628217213 Maartje

E-mailadres:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website:http://www.baislegal.nl

Kamer van Koophandel:70200092
Regio:Amersfoort
BTW Nummer:858187620 B01

Routebeschrijving